De bedste priser på jordvarme og varmepumper

Hjemmesiden GreenMatch.dk er uden tvivl den bedste side på nettet, både med info om grøn energi, men også som tilbudsservice. Læs mere om siden her.

Tilbudsservice

logoGreenMatch.dk er en dansk tilbudsservice og informationsside om grøn energi generelt, særligt har siden fokus på solenergi, isolering og opvarmning, under opvarmning finder vi emnerne for denne artikel, nemlig jordvarme og varmepumper. Hjemmesidens tilbudservice er et perfekt tiltag for de danske husejere, som ønsker de bedste priser på deres skifte til grøn energi og måske især til dem, som har svært ved at overskue markedet på egen hånd.

Nyt jordvarmeanlæg?

Går du i overvejelser om et jordvarmeanlæg, som opvarmningskilde til din bolig, så vil jeg anbefale at læse informationen på greenmatch.dk grundigt igennem. Alt efter hvilket jordvarmeanlæg man vælger, vil besparelsen pr. år og tilbagebetalingstiden på investeringen variere. Selve det at benytte jordens varme til opvarmning, kræver også et brugbart udendørsareal (typisk en have) til rådighed. Dette er vigtigt at gøre sig tanker omkring på forhånd, da det er en afgørende detalje. På greenmatch.dk vil det, som sagt, være muligt at finde en masse information om jordvarme, men også at bestille tilbud på selve jordvarmeanlægget.

Tilbud på varmepumpe?

Varmepumper – især de såkaldte luft-til-vand varmepumper – er blevet meget populære de seneste par år. Som udgangspunkt benytter varmepumper, varmen i luften til at opvarme vandet i et hus. En overvejelse man skal gøre i forbindelse med at anskaffelse af en luft-til-vand varmepumpe, vil være om man rent æstetisk synes det passer til sit hus, at have, den såkaldte “udedel” af varmepumpen stående et sted uden for huset. Udedelen er en ventilator som suger varmen fra luften til sig og viderefører varmen til varmeanlægget i huset, som igen fordeler varmen til det vand som bruges i f.eks. radiatorer. Som med jordvarmeanlæg, vil der være forskel på den procent-mæssige besparelse pr. år og dermed tilbagebetalingstiden på for forskellige varmepumper.

Søg viden

Hvis du er i tvivl om hvilken form for grøn energi, du skal vælge og hvad fordele og ulemper er for de forskellige typer for grøn energi, vil jeg anbefale, at besøge greenmatch.dk og først læse op på den store mængde viden som ligger på siden, dernæst at bruge siden til at bestille professionelle tilbud på den form for grøn energikilde du vælger. De varmeste anbefalinger herfra.

Kommentarer er deaktiveret