Jordvarme gør dig rig!

Jordvarme gor dig rig

De senere år er der kommet et heftigt fokus på forbruget af el og varme i de danske hjem. Fokusset er egentligt ikke kommet fordi, man ikke vil have vi bruger penge, men på grund af, at vi destruerer naturen med den måde vi varmer vores hus op på, og hvordan vi få lys i lampen.

Derfor kigger flere og flere danskere også efter alternativer til både opvarmning og el-forsyning. Ikke kun fordi, det sparer naturen for en masse belastning, men fordi der er en god sum penge at hente på alternative energikilder. Jordvarme er blandt andet et hit. www.jordvarmeanlaegpris.dk/ er et sted, hvor du kan finde rigtig god information om jordvarme, og du kan sågar også indhente tilbud fra flere leverandører, så du er sikker på, at du får den helt rigtige pris på dit jordvarmeanlæg.

Hvad kan jordvarme gøre for mig?

Hovedårsagen til, at stadig flere og flere danskere vælger at investere i jordvarme, er, at jordvarme giver fandens store besparelser på varmeregningen. Der er set flere eksempler på, at jordvarme har givet folk, der tidligere havde oliefyr, en besparelse på 80 procent. Det er altså mange penge, hvis man for eksempel har et forbrug på 15.000 kWh omåret.

Ganske vidst er jordvarme meget dyrt at investere i, men men de reduceringer på varmeregningen som der er tale om, kan det altså være en rigtig god investering.
Et samlet jordvarmeanlæg  koster som minimum som minimum 100.000 kroner, og det er kun hvis du har et lille forbrug. Så mange mennesker skal betale endnu mere.
Men investeringen er hurtigt tjent hjem, og derefter er det altså penge lige ned i kalorius, som du kan bruge på eksempelvis at tage til Hawaii og se på brune piger i bananskørter.

Hvad kræver jordvarme?

Inden du løber ned til banken med armene over hovedet, for at låne penge til jordvarmeanlægget, ksal du være opmærksom på, at der er nogle krav til dit hus.
Først og fremmest er det vigtigt, at dit hus er velisoleret. Dette er vigtigt, fordi at varmen suser direkte ud af huset, hvis det er dårligt isoleret. Hvis varmen fiser ud af huset, betyder det, at jordvarmeanlægget skal producere unødigt meget varme, og din besparelse vil derfor blive mindre.

Udover det, skal din have en vis størrelse, for at jordslangerne kan lægges ned. Som minimum skal din være 300 kvadratmeter, så slamgerne kan være der. Der skal nemlig graves minimum 150 meter slange. Og det er altså en ordenlig krabat.

 

 

Kommentarer er deaktiveret