Kan du heller ikke holde varmen?

Kan du heller ikke holde varmen? Så er det, at vi kommer ud i et dilemma. Hvordan skal vi sørge for, at vi får varmen igen? Det mest fornuftige er selvfølgelig at sørge for, at vores hus bliver ordentligt opvarmet, og at det sker så miljøvenligt og økonomisk forsvarligt som muligt. Men ofte er der sjovere ting, at bruge pengene på, end hvad der egentlig er nødvendigt.

Det er for eksempel mere spændende og fristende at bruge pengene på en rejse fra Kipling Travel, end at fikse varmepumperne eller radiatorerne. Og så kan man jo lige så godt få varmen ved at ligge på en strand i solen, i stedet for at varme boligen op. Selvfølgelig er rejsen ikke lige så fremsynet og fremtidssikrende som varmen i boligen, men det er meget sjovere!

Vi tager hellere til de varme lande

 

Zanzibar

Kipling har blandt andet en rejse til Zanzibar, hvor man kan ligge på stranden i 5 dage, og derudover have noget tid i byen. Zanzibar har brede og hvide sandstrande, der strækker sig ud til det azurblå vand. Der er både gode muligheder for at bade og snorkle, og så minder øen lidt om paradis. Man kan også tage ud på en halvdags delfin tur, hvor man oplever delfinernes leve- og ynglested helt tæt på! Rejsen varer i alt 10 dage, og koster lige under 9.000 kroner pr. person.

Sydindien

De har også en lækker badeferie til Kovalam strand i Kerala, Sydindien. Kerala kaldes Guds eget Land, hvilket ikke er helt uden grund. Kerala er utroligt smukt, og minder ligesom Zanzibar, lidt om et paradis. Der er mulighed for mange oplevelser ved stranden, der er dejligt høje bølger og vandet er super. Kovalam er en af Indiens allerbedste strande, med deres vejende palmer og flotte klare vand. Man har 10 dage på stranden, selvom selve rejsen i alt varer 13 dage. Prisen ligger på ca. 8.500 kroner per person.

Andamanerne

I havet mellem Thailand, Indien og Sumatra ligger de 300 eksotiske paradisøer Nicobarerne og Andamanerne. Andamanerne er en af Indiens største oplevelser, også selvom den absolut ikke er opdaget af masseturismen endnu. I den sydlige del af Andamanerne finder du et næsten uspoleret tropeparadis, med dejlige sandstrande og optimale muligheder for afslapning. Du kan både nyde de snehvide bountystrande, og udforske koralrevet med snorkel og dykkerudstyr. Øen byder også på skove og jungler, så du har også masser at lave, når du ikke lige ligger ved stranden. Selve rejsen varer 10 dage og koster godt 11.500 kroner per person.

At kunne rejse

Det ville være fantastisk, hvis man kunne få sig selv til at bruge pengene på en rejse, i stedet for at fikse varmen i boligen. Desværre er det de færreste af os, der er så ufornuftige, at vi rejser væk for at få varmen, i stedet for at fremtidssikre vores hjem og velbefindende.

Men det er nu fristende at rejse væk.

Kommentarer er deaktiveret