Kan du holde varmen i den kolde danske december?

Danmark er ikke det luneste sted at opholde sig, når efteråret er ovre, og December gør sit indtræf. Sne, minusgrader og blæst bliver lige pludselig en del af hverdagen, og vi må hoppe i de store vinterfrakker, hvis vi skal have bare den mindste chance for at holde os varme, når vi forlader vores hjem.

Men er dit hjem overhovedet ordenligt opvarmet?

De fleste har en bolig, hvor man nemt kan holde sig varm, men de fleste har dog også en varmeregning, der er meget højere end den burde være. Hvis man bor i en lejebolig, kan det selvfølgelig blive svært at ændre på varmesituationen, da det ofte er bestemt af boligselskabet, men ejer man sin egen bolig, har man formentlig mulighed for at påvirke varmesituationen og lægge sine penge i noget mere miljørigtig og økonomisk fornuftig varme.

Der vil godt nok forekomme en her-og-nu-investering, når man skal installere en miljørigtig varmeløsning, men en månedlige udgifter vil falde meget, og over tid vil man mærke besparelser.

Vil besparelserne godtgøre udgiften?

Det kommer meget an på, hvor længe du har tænkt dig at bo der, hvor du laver installationen. Hvis du kun skal bo der i meget kort tid, kan det godt være, at det ikke når at bestale sig hjem, men hvis du har i sinde at bo der i en del år, vil det næsten altid være en fornuftig investering.

Husk på, at det ikke kun er pengepungen, der kommer til at nyde godt af denne investering fremover, men også miljøet, som vi så gerne vil passe på.

Få installeret en god løsning

Hvis man har besluttet sig for, at man gerne vil have en god miljøvenlig løsning, skal man først finde ud af, hvilken løsning man gerne vil have, og hvem der kan installere denne.

Der findes f.eks. følgende løsninger på markedet:

  • Varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Jordvarmeanlæg

Når du har valgt en løsning, skal du finde en, der kan installere denne løsning, og her kan vi klart anbefale Dansk Varme Service, der har mange års erfaring inden for miljørigtige løsninger.

Kommentarer er deaktiveret