Vælg en passende teambuilding

Teambuilding

Står din virksomhed overfor at skulle afholde teambuilding, kan det godt være svært at finde en lokation, som giver en god oplevelse for alle ansatte i virksomheden. Der er mange forskellige meninger blandt ansatte om, hvad en god teambuilding består af. Når man skal til at arrangere en teambuilding kan man ikke gøre alle tilfredse. Derfor må man blot gå efter at gøre størstedelen tilfreds.

Find ud af hvad din afdeling består af

Når man skal til at planlægge en teambuilding er der flere faktorer man skal tage hensyn til. For det første skal man kende de ansattes personlige beføjelser. Det går for eksempel ikke at sende et håndværkerfirma ud og lære at sy kjoler, for at tage en bred kontrast som eksempel. Du skal kende dine ansattes personligheder, og gætte på hvad de vil synes vil være en god teambuilding. Når du er sikker på hvad din afdeling består af, er du klar til næste step i at udvælge en god teambuilding.

Hvad skal de ansatte lære af teambuildingen?

Der findes mange forskellige former for teambuilding, som hver især giver forskellige udfald i forhold til hvad de ansatte lærer af teambuildingen. I det store hele går det ud på at de ansatte skal kunne arbejde bedre sammen som et hold. Det er i hvert fald essensen af teambuilding. Det kan dog også godt være, at man blot tænker, at afdelingen kunne have glæde af blot at komme ud og have det sjovt sammen. Har de ansatte det sjovt på en teambuilding, vil det ofte også skabe et sammentømret hold, uden nødvendigvis at have lært nogle arbejdsmæssige redskaber.

Det kan faktisk være en ret nyttefuld form for teambuilding blot at lade de ansatte have sig en sjov stund. På den måde føler de ansatte, at der ikke er noget pres på for at lære noget, og de kan blot slappe af og have det sjovt uden at skulle have arbejdsfacaden på. Netop når man slipper arbejdsfacaden, vil man som regel åbne mere op som person, og det kan give ansatte et helt nyt synspunkt på ens kollega, da man ellers altid har troet at han eller hun var en tør rosin eller noget i den dur.

Når man har overvejet hvad de ansatte skal lære af teambuildingen er man klar til at vælge en teambuilding indenfor det budget man har til rådighed.

Kommentarer er deaktiveret